Just Nu - 3 för 2 på alla pikéer & tröjor!

Fri Frakt & Fria Returer

Det är viktigt för oss att du känner dig trygg när du handlar hos Macade, och för att kunna erbjuda en så nära butiksupplevelse som möjligt erbjuder vi alltid fri frakt och fria returer.

Leveransalternativ Sverige:
PostNord Varubrev:
1-3 arbetsdagar (Alltid gratis)
PostNord Ombud:
 1-2 arbetsdagar (35kr)
Express: Hemleverans före kl 10.00 nästa vardag (155kr)

Om din order inte får plats i ditt brevinkast/brevlåda kommer den alltid att lämnas till ditt närmsta ombud. Du kan då hämta upp den med ditt spårningsnummer eller den avi som lämnas i din brevlåda. 

Returer
Du kan alltid returnera ett köp eller en vara i upp till 14 dagar från det att du har tagit emot din order. Du har självklart rätt att öppna förpackningen för att prova produkten. För att returnera eller byta en produkt: Klistra på den förbetalda returfraktsedeln (medföljer i din order) och lämna av paketet på ditt närmsta postombud. 

För byten - Inkludera ditt medföljande returpapper med en anvisning om vilken vara och storlek du önskar att byta till. Så fort vi mottagit ditt paket skickar vi ut din ersättande produkt. Skiljer produkterna i pris kommer vi att kontakta dig innan vi skickar ut din nya vara för återbetalning eller betalning av mellanskillnad. 

Frågor?
Kontakta oss gärna om du har frågor angående din retur, vi finns tillgängliga på mail, telefon eller messenger.

Email: hello@macadegolf.com
Telefon: +46723-200250 (09.00-18.00)
Messenger: Öppna chatt 


MACADE GOLF