Frakt & Returer

Fri Frakt & Fria Returer

Det är viktigt för oss att du känner dig trygg när du handlar hos Macade, och för att kunna erbjuda en så nära butiksupplevelse som möjligt erbjuder vi alltid fri frakt och fria returer.

För att säkerställa att du blir nöjd med ditt köp eller gåva har vi utökat vår öppet köp policy till 30 dagar.

Leveransalternativ Sverige:
PostNord Hemleverans: 1-2 arbetsdagar (Alltid gratis)
PostNord Varubrev:
1-3 arbetsdagar (Alltid gratis)
PostNord Ombud:
 2 arbetsdagar (60kr)
Express: Hemleverans före kl 10.00 nästa vardag (155kr)

Vid nya releaser och rea-perioder kan leveranstiden påverkas

Väljer du PostNord Hemleverans så kommer brevbäraren i första hand att ringa på för leverans. Är ingen hemma så lämnas ditt paket i brevlåda/brevinkast. Finns heller inte den möjligheten så lämnas paketet vid din dörr under förutsättning att brevbäraren anser det säkert. I undantagsfall kan således ditt paket lämnas till ombud även om du väljer alternativet hemleverans. 

Returer - Vi erbjuder alltid fria returer på alla köp. Vill du returnera en eller flera varor, använd den förbetalda returfraktsedeln som är inkluderad i paketet. Kryssa i rutan "retur" på retursedeln för återbetalning.

Byten - Inkludera ditt medföljande retursedel med en anvisning om vilken vara och storlek du önskar att byta till. Så fort vi mottagit ditt paket skickar vi ut din ersättande produkt. Skiljer produkterna i pris kommer vi att kontakta dig innan vi skickar ut din nya vara för återbetalning eller betalning av mellanskillnad. 

Frågor?
Kontakta oss gärna om du har frågor angående din retur, vi finns tillgängliga på mail, telefon eller messenger.

Email: order@macadegolf.com
Telefon: 072-3200250 (09.00-18.00)
Messenger: Öppna chatt 


MACADE GOLF